Cine suntem?

Echipa DID Secure reprezintă o încununare a experienței de peste 15 ani în piața de securitate din Romania. Este o echipă tânără dar experimentată care dorește o schimbare în mai bine a Pieței de Securitate din Romania.

În cei peste 15 ani am avut calitatea de Beneficiari, interacționând permanent cu Prestatorii de servicii, indiferent de tipul serviciului de securitate prestat. Astfel, am înțeles care sunt nevoile atât ale Beneficiarilor cât și ale Prestatorilor.

Experiența acumulată în cadrul firmelor multinaționale și a rigorilor impuse în astfel de companii reprezintă un alt atu care merită menționat.

Ce ne propunem? Ce vă oferim?

Noi vă „vindem” timp!

Exista oare cineva care are posibilitatea să-ți vândă timp? Da! Noi! Să vă explicam: foarte multe societăți au ințeles nevoia de securitate și mai mult, acestă nevoie combinată cu o reducere a costurilor mai ales prin implementarea unui concept de securitate eficient. Oare este posibil? Da! Astfel, consulțanta de securitate a devenit elementul principal, piatra de temelie a securității moderne.

Prin consultanța de securitate, consultantul vă degrevează de o latură extrem de importanta a activității dumneavoastră, preluând această activitate. Astfel dumneavoastră vă puteți concentra pe situațiile operaționale.

Avantajul echipei DID Secure este faptul că întotdeauna a reușit să impletească latura operațională a activitățiilor specifice/operaționale cu securitatea. Noi am înțeles necesitatea celor două activități de a merge împreună, deoarece securitatea face parte din viața fiecărei persoane, a fiecarui angajat, iar atunci cand vine la serviciu, acesta iși dorește să se întoarcă acasă în aceleași condiții în care a venit.